Book et møde med guldsmeden

Om forretningen og forhistorien hertil

Relanceringen af guldsmedebutikken, der har eksisteret i 105 år, består blandt andet i et nyt og internationalt navn ”Gold by Schmidt”, da det er tanken, at han foruden sit værksted og showroom i Labæk 15, også skal nå kunderne uden for Danmark via forretningens hjemmeside. Ligesom sin far, vil Thomas Schmidt give kunderne historien om deres nye smykke og dets tilblivelse, men hvor faderen typisk lavede en tegning, vil Thomas Schmidt som et nyt tiltag lave et videoklip, så kunden kan få en videofil sammen med sit nye smykke.

Helt fra barns ben har Thomas Schmidt stiftet bekendtskab med guldsmedefaget og har siden han blev 15 år arbejdet med sit fag, hvilket har ledt op til, at han i 2011 blev udlært som guldsmed. Udover at have en masse håndværksmæssig erfaring med sig fra familieværkstedet, har Thomas været ansvarlig for Schmidt Kjergaards PR og facebook-side med 20.000 følgere. Thomas Schmidt slægter sin far på, både når det kommer til personlig stil og erhverv. Ligesom sin far, guldsmed Jørgen Schmidt Kjergaard, er et præsentabelt look og en unik stil noget, som Thomas vægter meget højt. Det er ligeledes denne stil, der har ligget til grund for udviklingen af den nye hjemmeside. 

​​

Thomas er fjerde generation i det lokale guldsmededynasti Schmidt Kjergaard, der første gang så dagens lys d. 28 oktober 1910, hvor Thomas Schmidts oldefar og oldemor, Christian og Camilla Schmidt Kjergaard, åbnede guldsmedebutikken med tilhørende værksted i Holbæk. Sønnen Knud Schmidt Kjergaard tog over, og det samme sønnesønnen, Jørgen Schmidt Kjergaard. Efter Jørgen Schmidt Kjergaards pludselige død i 2010 drev Thomas Schmidts søstre, Karina og Anette Schmidt Kjergaard, forretningen videre som et anpartsselskab med Karina Schmidt Kjergaard, der er uddannet guldsmed, som direktør. 2016 måtte de på grund af sygdom lukke familieforretningen efter 105 år i Holbæk.

​​Hos Gold by Schmidt tilbyder vi vores kunder den ypperste, mest passioneret og kompromisløse service. Vi er meget fanatiske omkring, at levere et godt stykke arbejde til vores kunder. Som en ekstra service, tilbyder vi også vores kunder, at komme med om bag i kulissen. Dette vil give vores kunder muligheden for, at se hvordan vi designer vores smykker efter kundens ønsker, samt at se hvordan det flotte håndværk bliver produceret.

Its not gold unless its Gold by Schmidt

Find vores butik med Google Maps

Vores kunder er vigtige for os!​

​Købte en halskæde til konen. 😊😊

Fik den bedste service jeg længe har fået løbende opdatering hvor kæden var og svar på alt jeg spurgte om. 👍👍
Ikke sidste gang jeg har købt noget fra dem.
Vil anbefale alle jeg kender og skrive en besked om hvad i vil ha lavet og jeg er 100 % sikker på at der bliver fundet en løsning.
Mange tak for den gode service hurtige svar og rare måde og skrive på sammen med en 😉👍👍


Nicolai Lund Geertsen Frydendal

If you can dream, he can built it.

Står man og skal bruge et godt råd - eller et helt unikt - costum made smykke, så har du fundet det rigtige sted.

Hos Gold By Schmidt går det ikke bare på samlebånd, hver en opgave er unik og du får en behandling ligeså unik og udover alt forventning. Servicen er på sit højeste og produktet er til perfektion.

Jeg kan iværtfald sige, jeg har fundet mig en Guldsmed For Livet i denne fantastisk butik.

Mikkel Viggo Svendsgaard Larsen

Jeg var inde i butikken, for at finde en personlig gave, og fik super god betjening og vejledning 👍


Thomas er virkelig god til at lytte og komme med gode imput.


Jeg glæder mig så meget til at aflevere gaven. Skal jeg igen bruge en guldsmed, går jeg helt sikkert til, Gold by Schmidt 😀


Ulla Andersen

Følg os​

Se hvorfor vi har over 20.000 følgere. 

Bliv en del af familien!

Åbningstider​

Man-fre​

10.00-16.00​

Lørdag

10.00-14.00​

Kontakt os​

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker mere information om nogle af vores produkter eller services.

Vi har MobilePay nr 414203​