Historien

Relanceringen af guldsmedebutikken, der har eksisteret i 105 år, består blandt andet i et nyt og internationalt navn ”Gold by Schmidt”, da det er tanken, at han foruden sit værksted og showroom i Ahlgade 63, også skal nå kunderne uden for Danmark via forretningens hjemmeside. Ligesom sin far, vil Thomas Schmidt give kunderne historien om deres nye smykke og dets tilblivelse, men hvor faderen typisk lavede en tegning, vil Thomas Schmidt som et nyt tiltag lave et videoklip, så kunden kan få en videofil sammen med sit nye smykke.

Fra barns ben

Helt fra barns ben har Thomas Schmidt stiftet bekendtskab med guldsmedefaget og har siden han blev 15 år arbejdet med sit fag, hvilket har ledt op til, at han i 2011 blev udlært som guldsmed. Udover at have en masse håndværksmæssig erfaring med sig fra familieværkstedet, har Thomas været ansvarlig for Schmidt Kjergaard’s produktion & reparation på guldsmed værkstedet. Thomas Schmidt slægter sin far på, både når det kommer til personlig stil og erhverv. Ligesom sin far, guldsmed Jørgen Schmidt Kjergaard, er et præsentabelt look og en unik stil noget, som Thomas vægter meget højt. Det er ligeledes denne stil, der har ligget til grund for udviklingen af den nye hjemmeside. 

Fjerde generation guldsmed

Thomas er fjerde generation i det lokale guldsmededynasti Schmidt Kjergaard, der første gang så dagens lys d. 28 oktober 1910, hvor Thomas Schmidts oldefar og oldemor, Christian og Camilla Schmidt Kjergaard, åbnede guldsmedebutikken med tilhørende værksted i Holbæk. Sønnen Knud Schmidt Kjergaard tog over, og det samme sønnesønnen, Jørgen Schmidt Kjergaard. Efter Jørgen Schmidt Kjergaards pludselige død i 2010 drev Thomas Schmidts søstre, Karina og Anette Schmidt Kjergaard, forretningen videre som et anpartsselskab med Karina Schmidt Kjergaard, der er uddannet guldsmed, som direktør. 2016 måtte de på grund af sygdom lukke familieforretningen efter 105 år i Holbæk.

Ypperste og mest passioneret service

Hos Gold by Schmidt tilbyder vi vores kunder den ypperste, mest passioneret og kompromisløse service. Vi er meget fanatiske omkring, at levere et godt stykke arbejde til vores kunder.

Som en ekstra service, tilbyder vi også vores kunder, at komme med om bag i kulissen. Dette vil give vores kunder muligheden for, at se hvordan vi designer vores smykker efter kundens ønsker, samt at se hvordan det flotte håndværk bliver produceret. 

Gold by Schmidt har adskillelige smykkekollektioner, herunder flere kollektioner, der er baseret på eget design. Kig forbi guldsmedebutikken og vi hjælper dig med at finde netop det smykkedesign, du søger.